Taalkeuze: Nederlands
Taalkeuze:

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Wat is ETK?

No-nonsense sinds 1987

 

ETK Verlichting bestaat sinds 1987 en is een licht-technische groothandel en importeur. Wij leveren een uitgebreid programma verlichting die past binnen het budget. U kunt bij ons terecht voor technische verlichting, maar ook voor design-verlichting. Of het nu gaat om utiliteit, industrie of luxe woningbouw: ETK Verlichting biedt de oplossing. Uiteraard kunt u ook terecht voor alle mogelijke lichtbronnen. Op een professionele en flexibele wijze willen wij met u meedenken op het gebied van verlichting. Wij leveren aan de installateur, overheid en aan zelf installerende bedrijven.

Steek uw licht eens op bij ETK!

 


Maatwerk en assemblage

ETK Verlichting beschikt over een eigen assemblage-afdeling. Op een flexibele en snelle wijze worden armaturen aangepast aan de wensen van de klant. U kunt denken aan:

- Bestaande (conventionele) armaturen ombouwen naar een LED-variant
- LED strips “plug and play” aanleveren
- Nieuwe en bestaande armaturen voorzien van een noodverlichtingsunit
- Armaturen ombouwen naar een dimbare variant, bijv. DALI of 1-10V
- Armaturen ombouwen naar export

Tevens beschikken wij over een eigen spuitcabine. Hier worden armaturen op een vakkundige manier in de gewenste RAL kleur gespoten. Dit is al mogelijk vanaf enkele stuks.


Lichtontwerp en lichtplanning

ETK beschikt over een eigen team van lichtontwerpers. Door een jarenlange ervaring in de verlichtingswereld kunnen we u voorzien van gedegen advies. Dit kan in de vorm van een lichtberekening, maar ook met een compleet lichtontwerp ondersteund door een tekening en 3-D visualisaties.ETK Lichtpocket


Ieder jaar brengen wij ons kernassortiment op de markt in onze ETK Lichtpocket. Hierin treft u ons programma aan in een handzaam formaat. Vraag deze ETK Lichtpocket vrijblijvend aan.