Taalkeuze: Nederlands
Taalkeuze:

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Wat is ETK?

No-nonsense sinds 1987

ETK Verlichting bestaat sinds 1987 en is een lichttechnische groothandel en importeur. Wij leveren een uitgebreid programma verlichting die past binnen het budget. U kunt bij ons terecht voor technische verlichting, maar ook voor designverlichting. Of het nu gaat om utiliteit, industrie of luxe woningbouw: ETK Verlichting biedt de oplossing. Uiteraard kunt u ook terecht voor alle mogelijke lichtbronnen. Op een professionele en flexibele wijze willen wij met u meedenken op het gebied van verlichting. Wij leveren aan de installateur, overheid en aan zelf installerende bedrijven.

Steek uw licht eens op bij ETK!

 

Maatwerk en assemblage

ETK Verlichting beschikt over een eigen assemblage-afdeling.
Op een flexibele en snelle wijze worden armaturen aangepast aan de wensen van de klant.
U kunt denken aan:
- LED strips “plug and play” aanleveren
- Nieuwe en bestaande armaturen voorzien van een noodverlichtingsunit
- Armaturen ombouwen naar een dimbare variant, bijv. DALI of 1-10V
- Extra energiebesparing door armaturen te voorzien van sensoren, waaronder daglichtregeling en/of aanwezigheidsdetectie.
- Bestaande (conventionele) armaturen ombouwen naar een LED-variant
- Armaturen ombouwen naar export
Tevens beschikken wij over een eigen spuitcabine. Hier worden armaturen op een vakkundige manier in de gewenste RAL kleur gespoten. Dit is al mogelijk vanaf enkele stuks.

Lichtontwerp en lichtplanning

ETK Verlichting beschikt over een eigen team van lichtontwerpers.
Door een jarenlange ervaring in de verlichtingswereld kunnen we u voorzien van gedegen advies.
Dit kan in de vorm van een lichtberekening, maar ook met een compleet lichtontwerp ondersteund door tekeningen, 3-D visualisaties en/of BIM/Revit.


Kennis en kunde

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring en kennis van de verlichtingswereld. Wij streven ernaar om goed en kundig te leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Onze flexibiliteit en inzet vormen de basis voor een langdurige prettige samenwerking.

 

ETK Lichtpocket


Ieder jaar brengen wij ons kernassortiment op de markt in onze ETK Lichtpocket. Hierin treft u ons programma aan in een handzaam formaat. Vraag de ETK Lichtpocket vrijblijvend aan.
Vanzelfsprekend is er nog veel meer. ETK Verlichting vertegenwoordigt een groot aantal fabrikanten. O.a. Ambius, Aqlus, Arcluce, Artecta, Artemide, Bega, Biffi Luce, Civic, Delta Light, Flos, iGuzzini, Kreon, Ledeshi, Lightacts, Mean Well, Multiline, Nordic Aluminium, OMS, Orbit, Osram, Philips, RZB, SLV, TAL, TCI, Tridonic, Vyrtych en Wieland.
De desbetreffende catalogi kunt u ook vrijblijvend bij ons aanvragen.