ETK licht - Atlas Arena Multifunctioneel Kantorencomplex – Gebouw Asia Amsterdam

Atlas ArenA – Asia – Amsterdam

Project Kantoren

Atlas ArenA Amsterdam – Multifunctioneel kantorencampus – Gebouw Asia

Op het terrein van de hoogwaardige en veelzijdige kantorencampus Atlas ArenA komen vijf kantoorgebouwen samen. De gebouwen zijn vernoemd naar werelddelen en vormen een aantrekkelijke thuisbasis voor nationale en internationale huurders.

Equans installeert verlichting in ontvangst/entree gebouw Asia

Eén van de kantoorgebouwen op het terrein is Asia. Met een oppervlakte van 22.000 m² is Asia het op één na grootste gebouw op de campus. De recent vernieuwde entree biedt een uitnodigende sfeer met ruime zitplaatsen. De lobby heeft sfeervolle zitjes en decoratieve elementen, dat zorgt voor een warme en gastvrije verblijfs- en werkplek.

Equans en ETK licht hebben de verlichting van de ontvangstruimte in gebouw Asia verzorgd, onder leiding van projectleider Dennis Sip en André Turkesteen. Het light design is afkomstig van TANK Interior Design Agency, Maud van Noort en omvat zowel decoratieve als functionele verlichting van hoge kwaliteit.

Decoratieve verlichting voor entree kantoorgebouw

In de ruime en lichte ontvangsthal geven ronde elementen een zacht en uitnodigend karakter aan de ruimte. Boven de receptiebalie hangt als blikvanger een cirkelvormig designarmatuur dat perfect in harmonie is met de balie zelf. Het armatuur, uitgevoerd in dezelfde RAL-kleur, is voorzien van richtbare 3-fase railspots, wat de functionaliteit en esthetiek verhoogt.

Zwevend effect met flexibele LED lichtlijnen

Voor het creëren van sfeervolle accenten zijn er flexibele LED contourlijnen geïnstalleerd in plafonds, vloeren, zitcorners en bij de balie. Deze energiezuinige en duurzame lichtlijnen zijn eenvoudig te installeren en passen perfect bij de functionele maar zeer decoratieve verlichting zoals de inbouwspots van het merk Kreon in het plafond. De lichtkleur is afgestemd om een consistent en aangenaam lichtbeeld te bieden.

Geleverde producten door ETK licht

  • RNG – Decoratief cirkelvormig LED inbouwarmatuur
  • TWO -Professionele waterdichte LED
  • TWA – Flexibele LED strip
  • TWN – Professionele waterdichte LED
  • Kreon – Aplis 80
  • Delta Light – Superloop
  • SG – Hovden – Decoratief sfeerverlichting

 

Wij danken Equans voor de deskundige samenwerking en bijdrage aan het luxueuze karakter van gebouw Asia. We wensen alle medewerkers en bezoekers veel werkplezier en lichtcomfort in dit prachtige pand.

Bronvermelding

Equans
Vastint Netherlands B.V.
LEDwerk


Fotografie: Lida Chaulet