De Titaan – Den Haag

Project Kantoren

De Titaan – Den Haag

De Titaan – een duurzaam pand

In Den Haag is het oude Harting-bank gebouw onder leiding van Braaksma en Roos architecten getransformeerd naar een hotspot voor ondernemers met een focus op energie, voeding, gezondheid en educatie.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het duurzame pand en binnenkort is de officiële opening van De Titaan. Naast de 1.000 zonnepanelen en de duurzame en grotendeels gerecyclede materialen speelt de verlichting een belangrijke rol bij het behalen van het juiste energielabel.

Samen met Ontwerpburo Van der Vlugt BV heeft ETK licht een lichtplan mogen opstellen voor de algemene verlichting van de verschillende ruimtes van De Titaan dat 13.000 m2 aan werkruimte biedt.

Geleverde producten door ETK licht

  • JUP – Professionele inbouwspot voor zowel binnen als buiten. Bij De Titaan is dit armatuur toegepast in de luifel van het pand.
  • BLT – Hoogwaardig backlight LED inlegarmatuur. Toegepast in de kantoren van De Titaan
  • MIA – LED inbouwdownlighter. Toegepast in de gangen van De Titaan
  • ALL – Multifunctionele LED downlighter. Gemonteerd in de zaaltjes van De Titaan

 

De foto’s spreken voor zich. De Titaan is niet alleen een duurzaam gebouw maar een ontmoetings- en werkplek met een positief karakter. Een fijne lichte werkplek om een flinke dosis inspiratie op te doen!


Bronvermelding
Braaksma & Roos Architecten BV
Ontwerpburo Van Der Vlugt B.V.
De Titaan 

 Fotografie: ETK licht – Lida Chaulet

Tags:
, , ,