Italiaanse merken

Italiaanse merken

ETK licht I Italiaanse merken

Maak kennis met de Italiaanse verlichtingsmerken van ETK licht 

De Italiaanse merken combineren zorg en aandacht voor detail. De kracht om bij nieuwe ontwerpen moedige beslissingen te nemen komt vanuit de Italiaanse “doen” cultuur dat door enthousiasme wordt gekenmerkt. Design, functionaliteit, schoonheid en technologische innovatie, om emoties te verlichten en te delen. ETK licht levert een zeer compleet assortiment verlichting. Ons professionele leveringsprogramma bestaat uit zowel binnen- als buitenverlichting. Maak kennis met de merken BIFFI Luce – Aqlus, Arcluce en Civic.

ETK licht stelt het Italiaanse merk BIFFI Luce I Aqlus voor

Aqlus, de vorm van water tot de vorm van licht. De naam Aqlus heeft zich ontleend aan de woorden aqua en luminous. Design LED – Fantasierijk, aquatisch, verfijnd en intens: Aqlus is de emotie van LED-licht vermengd met eigentijdse designvormen. Armaturen voor interieurverlichting en buitenverlichting.

www.aqlus.com

ETK licht I Aqlus

 

Arcluce, Italiaanse architecturale verlichting bij ETK licht

Wil je een merk van hoge kwaliteit en creativiteit dan ben je bij Arcluce aan het juiste adres. Een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten. Een merk die alle architecten, ontwerpers en ontwerpstudio’s kunnen toepassen in elegante en functionele lichtplannen.

www.arcluce.it

ETK licht I Arcluce


ETK licht is dealer van CIVIC Ittaly

CIVIC is een bedrijf dat al vele  jaren op de markt actief en gespecialiseerd is in de productie van verlichtingsarmaturen voor binnenverlichting en buitenverlichting. Het assortiment omvat een zeer grote verscheidenheid aan modellen, zoals profielen, inbouwspots, diverse soorten buitenarmaturen, LED-systemen, spots en vele andere lichtoplossingen voor een strak lichtplan.

www.civic.it

ETK licht I Civic

 

ETK licht staat graag klaar voor advies over de diverse (Italiaanse) merken in ons leveringspakket.
Wij denken met je mee en geven indien gewenst advies bij lichtprojecten en lichtontwerpen.