Voor wie?

Onze doelgroep

Of je nu installateur bent of architect, misschien heb je wel een advies- of ontwerpbureau: ETK licht helpt je verder. Wij leveren een breed pakket professionele verlichting en begeleiden je gedurende het gehele traject.
Onze lichtspecialisten geven advies en maken complete lichtplannen. Uitdagingen op het gebied van verlichting: daar zijn we gek op.


   Installateurs

Wanneer je (elektrotechnisch) installateur bent, dan ben je bij ons aan het goede adres. Sinds 1987 zijn we partner voor de installateur op het gebied van verlichting. Ons motto is: wij zijn er voor de installateur en de installateur is er voor ons. Leveringen van onze producten gaan exclusief via de installateur.
Heb je een vraag op het gebied van verlichting? Wij zorgen voor een complete offerte, desgewenst ondersteund met een compleet lichtplan en berekeningen. Onze lichtspecialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen creatief met jullie wensen omgaan.


   Architecten en adviesbureaus

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verlichting, zijn wij de perfecte partij om na te denken over lichtoplossingen. ETK licht is het aanspreekpunt voor uitdagende lichtvraagstukken. Wij adviseren vrijblijvend en kunnen je ondersteunen/adviseren van het begin tot het eind. Of het nu gaat over binnen- of buitenverlichting, kantoren, industrie of healthcare: dankzij ons brede pakket kunnen we overal uit de voeten.
Daarnaast kunnen we met onze assemblage-maatwerk afdeling verder gaan dan standaard oplossingen.