LEDwerk

LEDwerk

LEDwerk, maatwerk bij verlichtingsprojecten

LEDwerk is onderdeel van ETK licht bv en gespecialiseerd in professioneel maatwerk voor al je verlichtingsprojecten. Bestaande armaturen kunnen op locatie of pre-fab in de specialistische assemblage werkplaats worden omgebouwd. Samen zorgen we voor de juiste verlichting voor ieder vraagstuk, waarbij design, functionaliteit en kwaliteit kernaspecten zijn.

Bouwtekeningen en lichtadvies

Als architect, verlichtingsadviseur, projectverlichter of elektrotechnische installateur stuit je vaak op (LED) verlichtingsprojecten waar standaard armaturen niet voldoende uitkomst bieden in het lichtontwerp van de afnemer.

Neem bijvoorbeeld een bouwtechnisch ontwerp met gebogen wanden. Deze kunnen perfect geaccentueerd worden met LED verlichting profielen die parallel met de wanden meelopen. De standaard rechte lengtes kunnen door LEDwerk in de juiste vorm, afmeting en kleur volledig voor een specifiek project op maat gemaakt worden.

Naast een aangepaste vorm kan ook de lichtsturing geheel naar wens geïnstalleerd worden. LED spots, inbouwarmaturen, lijnverlichting, High Bays etc. kunnen door middel van DMX lichtsturing of middels DALI lichtbesturing naar wens per ruimte geschakeld en gedimd worden.

Noodverlichting

In iedere bedrijfsruimte dien je rekening te houden met de voorschriften voor noodverlichting. In het bouwbesluit is na te lezen dat de werkgever verantwoordelijk is voor de veiligheid van de medewerkers. Heb je bestaande armaturen en wil je deze voorzien van vluchtrouteverlichting? Bespreek het met de specialisten van LEDwerk. In veel gevallen is het mogelijk om je huidige verlichtingsarmaturen te voorzien van een noodunit.

Verlichtingsoplossingen voor architecten en adviesbureaus

Vormvrijheid, design en lichtkleur zijn zeer belangrijke aspecten bij een uniek lichtontwerp. De keuzevrijheid van materialen die aansluiten bij de stijl van het interieur. Geen standaard verlichtingsoplossingen maar geheel naar eigen invulling van de architect of het adviesbureau. Een lichtoplossing op maat gemaakt waarbij de wensen op het gebied van verlichting in elk aspect worden meegenomen in het lichtplan.

Energiebesparing met LED verlichting

Bestaande (conventionele) armaturen met fluorescentieverlichting, halogeen of spaarlampen kunnen nog prima in het interieur van een kantoor, retail, horeca- of sportgelegenheid dienst doen. LEDwerk biedt de mogelijkheid om bestaande armaturen te voorzien van een energiezuinig LED binnenwerk. Nieuwe LED profielen kunnen met de gewenste lichtkleur of met RGB verlichting opnieuw gemonteerd worden in bestaande behuizingen. Daarnaast kunnen de armaturen SMART geïnstalleerd worden. Dit draagt bij aan een reductie van de CO2 uitstoot en kan een energiebesparing van 80-90% opleveren, afhankelijk van de bestaande situatie.

LEDwerk start waar standaard LED oplossingen eindigen!

Heb je vragen over een verlichtingsproject, lichtplan of heb je andere vraagstukken over verlichting? Neem eens contact op met onze specialisten. Voor onderstaande diensten/werkzaamheden kan je bij LEDwerk terecht.

  • Maatwerk
  • Armaturen aanpassen voor LED
  • LED profielen
  • LED strips Plug&Play
  • RGB Verlichting
  • LED controllers DMX/DALI/WiFi

 

BronvermeldingLEDwerk

Tags: