ETK licht - L+B 2024

Light + building 2024

Light + building 2024

Van 3 t/m 8 maart 2024 vindt de tweejaarlijkse internationale beurs “Light + Building” plaats. Deze vakbeurs richt zich op verlichting, elektrotechniek, en thuis- en gebouwautomatisering. Het evenement brengt professionals waaronder architecten, lichtontwerpers, ingenieurs, installateurs en fabrikanten samen, om de nieuwste innovaties en trends in verlichting, gebouwentechniek en gerelateerde gebieden te presenteren en te verkennen.

Maak een afspraak bij één van onze verlichtingsproducenten

Alhoewel ETK licht niet zelf met een eigen stand op de vakbeurs aanwezig is zullen verschillende van onze vertegenwoordigingen wel met een eigen stand de meest recente ontwikkelingen op het gebied van decoratieve en functionele verlichting, evenals slimme verlichtingsoplossingen, presenteren. Het team van ETK Licht zal zelf in Frankfurt aanwezig zijn om alle nieuwe technologieën en vooruitgangen in de verlichtingssector te verkennen. Op die manier streven wij ernaar onze klanten nu en in de toekomst te voorzien van de meest actuele informatie uit de branche.

Uiteraard staan wij voor je klaar tijdens L+B en bieden wij de mogelijkheid om samen met één van onze collega’s de stands van onze leveranciers te bezoeken. Wij laten je graag kennis maken met de ontwikkelingen op het gebied van  de verlichtingstechnologie.

 

 


Arcluce is een Italiaans leverancier met het hoofdkantoor dichtbij Milaan. Gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van binnen- en buitenverlichtingsoplossingen. Hoge kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke kenmerken van het assortiment.

 


Civic is een Italiaans toonaangevende leverancier voor binnen- en buitenverlichting. De perfecte combinatie van kwaliteit en creativiteit. De productie vindt plaats in de fabriek van Trezzano Sul Naviglio (Milaan).

 


Delta Light ontwerpt, ontwikkelt en produceert kwaliteitsverlichting die de zinnen van de architectuur afmaakt. Licht en architectuur zijn als een goed koppel: ze benadrukken elkaars sterke punten en zorgen ervoor dat ze elkaar op hun best laten zien. Van woningen tot kantoorruimtes, of het nu klein of heel groot is, binnen of buiten, er worden architecturale verlichtingsoplossingen voor elk type project gecreëerd.

 


“Life is too short for boring lighting”. Bij Wever & Ducré tref je verlichtingsoplossingen die in de eerste plaats passen bij de omschrijving: uniek. Buitengewone ontwerpen met een bijzonder lange levensduur met behulp van frisse ideeën en de modernste LED-technologie.

 

ETK licht kijkt ernaar uit je te verwelkomen tijdens L+B en hopen dat je de gelegenheid zult benutten om een bezoek te brengen aan één van onze gewaardeerde leveranciers. Mocht je nog vragen hebben of specifieke informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er zeker van dat je een inspirerende ervaring zult hebben tijdens je bezoek. Tot ziens op de vakbeurs L+B.