ETK licht - XLBox

XL Box – Arnhem/Nijmegen

PROJECT PARKEERGARAGES

XL Box – Arnhem/Nijmegen

XLBox kiest waterdichte en stofdichte LED armaturen die nooit onnodig blijven branden!

XLBox Nederland biedt drive-in garageboxen te huur en te koop aan en heeft verschillende locaties door heel Nederland. ETK licht heeft in samenwerking met Rijkaart Elektrotechniek op locatie in Arnhem en Nijmegen de verlichting geleverd. Veilige en energiezuinige armaturen met de juiste keurmerken maken dit succesvolle concept compleet. De verlichting is geheel voorzien van sensoren waardoor de armaturen nooit onnodig blijven branden en volledig energiezuinig worden toegepast! De parkeergarages / opslaglocaties zijn toegankelijk per auto. Het strakke en professionele interieur vraagt om bijpassende verlichting. Voor de toegangswegen is gebruik gemaakt van armaturen die wel tegen een stootje kunnen.

Slagvast en stofdicht opbouwarmatuur voor parkeergarages

De VOC van ETK licht is een waterdicht en stofdicht opbouwarmatuur gemaakt uit een basis van slagvast polycarbonaat. Een perfect armatuur voor een duurzaam bedrijfspand dat veiligheid biedt.

Interieurverlichting

In de Business Lounge van het pand is gekozen voor inlegarmaturen met kleurtemperatuur van 4.000 Kelvin, geschikt voor in een systeemplafond. Voor de overige ruimtes zoals het trappenhuis is er gekozen voor opbouwarmaturen met een zeer geringe hoogte.

Geleverde producten door ETK licht

  • BLT – Hoogwaardig backlightLED inlegarmatuur
  • VOC – Waterdicht en stofdicht opbouwarmatuur met LED-modules
  • FMK – Ultraplat LED opbouwarmatuur

ETK licht wil graag Erik Baars hartelijk danken voor de prettige samenwerking aan dit energiezuinige verlichtingsproject!

BronvermeldingXLBox
Rijkaart Elektrotechniek

 Fotografie: Lida Chaulet