ETK licht - Aafje Smeetsland Rotterdam

Aafje – Rotterdam

Project Zorg & Welzijn

Aafje Smeetsland – Rotterdam

In het dagelijks leven spelen sfeer en verlichting een cruciale rol. Bij Aafje Psychogeriatrisch Expertisecentrum voor Specialistische Zorg staat het welzijn van de bewoners centraal, waarbij privacy en een groene, natuurlijke omgeving met maximale bewegingsvrijheid worden gewaardeerd. De rol die verlichting speelt in het creëren van dit gewenste gevoel is een welkome toegevoegde waarde.

Renovatie zorginstelling

Bij de grote renovatie van de zorginstelling is het gebouw volledig gemoderniseerd. De binnentuin is hierbij voorzien van een overkapping en is een prachtig Atrium geworden. Het ontwerp is gemaakt door Lengkeek architecten in opdracht van Aafje.

Verlichting voor buitenterrein

Bectro Installatietechniek heeft de installatie van de door ETK licht geleverde buitenarmaturen verzorgt. De keuze is o.a. gevallen op de architectonische robuuste LED bollard type ARD. Met een waarde van IK10 en met het slagvaste polycarbonaat diffuser kan het armatuur tegen een stootje en is een topkwaliteit keuze voor toepassing op het buitenterrein.

A62 lichtlijnen verlichten het Atrium

Het Atrium is een heerlijke leefplek waar de bewoners graag binnenlopen. Voor de algemene verlichting is hier gekozen voor de A62 lichtlijn. Een decoratief modulair LED opbouwarmatuur die tot lichtlijn geschakeld kan worden. Door de hoogwaardige microprismatische afscherming zorgt het voor een fijne daglicht sfeer voor de bewoners door de gelijkmatige en efficiënte licht- verdeling zonder verblinding UGR<19).

Geleverde producten door ETK licht

  • ARD – Architectonische robuuste LED bollard met zeer hoge vandaalbestendigheid IK10
  • A62 – Decoratief modulair LED opbouwarmatuur/lichtlijn

 

ETK licht dankt Bectro Installatietechniek voor de samenwerking en wenst alle bewoners, werknemers en bezoekers een mooi thuisgevoel in het zorgcomplex.


Bronvermelding
Bectro Installatietechniek


Fotografie:
ETK licht – Lida Chaulet

Tags:
,