MFA De Scheg – Uithoorn

Project Horeca / Cultuur

MFA De Scheg – Uithoorn

De Scheg in Uithoorn krijgt finishing touch met LED verlichting
Slangen+Koenis Architecten heeft Multi Functionele Accommodatie De Scheg in de wijk Zijdelwaard een natuurlijk, verfijnd en ingetogen karakter met een bescheiden uitstraling meegegeven. Op de begane grond van het buurtcentrum bevinden zich een sporthal, sportcafé, buurtkamer, kinderdagopvang en een buitenschoolse opvang. Naast de sterke focus op circulariteit is er ook uitvoering aandacht besteed aan het duurzaamheidsthema energie.

HoffmanDME installeert LED verlichting
Alle ruimtes van de accommodatie zijn voorzien van LED armaturen. Voor de algemene verlichting is gekozen voor inbouwspot van het type ALL.2. Voor de systeemplafonds in de vergaderruimtes en de kleedruimtes zijn BLT.1 inlegarmaturen toegepast.

Lichtplan in samenspraak met Hoffman, Slangen+koenis en ETK licht
ETK licht heeft in samenwerking met HoffmanDME en Slangen+Koenis Architecten per hoofdzone een lichtplan opgesteld en de accommodatie de gewenste sfeer meegegeven. In het sportcafé en de buurtkamer benadrukken de decoratieve armaturen van Wever & Ducré de symmetrische structuren. In de vergaderruimtes en gangpaden vormen LED opbouwarmaturen DWO.2 de juiste basisverlichting. Het trappenhuis is door een samenspel van pendelarmaturen van Wever en Ducré een echte blikvanger geworden.

Geleverde producten door ETK licht

  • Wever & Ducré
  • ALL.2 – Multifunctionele LED downlighter
  • DWO.2 – LED opbouwdownlighter
  • BLT.1 – Hoogwaardig backlight LED inlegarmatuur, 600×600 mm

 

Bronvermelding
ETK licht dankt HoffmanDME techniek  en Slangen+Koenis Architecten voor de prettige samenwerking.
Slangen+Koenis Architecten
HoffmanDME

Fotografie: ETK licht – Lida Chaulet